Legfrissebbek
Kezdőlap / Vélemények a tornáról

Vélemények a tornáról

Kisebb-nagyobb megszakításokkal 15 éve járok tornázni. Nagyon jól átmozgatja az egész testet, jól formál, fitten tart. Ennél jobbat még nem találtam, pedig kipróbáltam ezenkívül is néhány tornát.
             Zsuzsa 47 éves
Azért szeretem ezt a tornát, mert a havonta megújuló koreográfiák miatt soha sem válik unalmassá.
Krisztina 44 éves
Az a jó ebben a tornában, hogy táncos elemeket is tartalmaz, így a hangsúlyt a szép mozgásra helyezi. Emellett nagyon segít megőrizni az alakomat.
Anna 19 éves
Tíz éve járok rendszeresen tornázni. Ha egy-egy alkalmat kihagyok, hiányzik ez a fajta mozgás. Kellemes érzés az óra végére úgy elfáradni, hogy tudom, minden fontos izmomat megmozgattam és ismét tettem az egészségemért valamit. A társaság már szinte baráti, összejárunk akkor is, amikor nem tornázunk.
Judit 44 éves
Ebbe a tornában az a jó, hogy nincs korosztályhoz kötve. Nem unod meg, mert nem csinálod ugyanazt a mozdulatot “sokszor 8-szor”. Én már kisebb-nagyobb megszakításokkal 10 éve járok. Kezdjétek el!
Zsuzsi 34 éves
Szeretem ezt a tornát, mert ikerszülésem után is látványosan változtatott a hasfalamon, és ennek megfelelően a hangulatomon. A lányokkal pedig izzadás közben is nagyon jól szórakozunk.
Zsuzsa 34 éves

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.