Legfrissebbek
Kezdőlap / Body-Holly Dance Club

Body-Holly Dance Club

TÁNCELŐKÉSZÍTŐ ÓVODÁSOK RÉSZÉRE:
A 45 perces foglalkozásokon van egy pici balett előkészítő, gimnasztika, testizoláció (hogyan kell külön-külön mozgatni az egyes testrészeket), valamint koreográfia (meghatározott zenére különböző egyszerű mozgáselemek sorrendben történő betanulása).

Body-Holly Danceclub
Természetesen a zenéket az Ő korosztályukhoz mérten válogatom. A gyakorlatok játékos formában kerülnek bemutatásra. Egy-egy gyakorlat elvégzése után mindig beiktatok egy kis játékot, amely tartalmazza azokat az elemeket, amelyeket az órán tanulunk. Így játékos formában szívesebben, észrevétlenül begyakorolják a mozdulatokat. A tanév utolsó hónapjaiban a gyerekek már önállóan végzik a jól begyakorolt mozdulatsorokat. Ez magabiztosságot és önbizalmat ad nekik.
Az óráim célja, hogy fejlesszem a gyermekek koordinációs képességeit, ritmusérzékét, koncentráló képességét, térlátását, amelyek az iskolakezdés előtt jó alapot adhatnak majd a tanulásban.

Kisiskolás Balett és jazztánc
Kisiskolás Balett és jazztánc

JAZZTÁNC GYEREKEKNEK:
A foglalkozások időtartama 60 perc. Az iskoláskorú gyerekek a táncórákon a jazztánc alapok megismerése mellett klasszikus balett képzésben is részesülnek.
A klasszikus zene által szélesítik általános zenei műveltségüket, a gyakorlatok pedig jó alapot adnak a helyes testtartás kialakításához. Az izomzat kellő megerősítését a has- hát- és combizom gyakorlatok biztosítják, amelyeket izolációs elemekkel kombinálok.
Az óra második felében különböző stílusú modern zenékre táncolunk, valamint sok nyújtó és lazító hatású gyakorlatot is végzünk. A koreográfiákban igyekszem olyan elemeket beiktatni, amelyek nemcsak fizikailag, hanem szellemileg is megdolgoztatják Őket.
A különböző mozgáselemek tanulása olyan koordinációs képességeket fejleszt ki bennük, amelyek birtokában képesek lesznek bármely más mozgásformát könnyedén elsajátítani.
Egész évben be lehet kapcsolódni! Érdeklődni folyamatosan a tanfolyamok ideje alatt, vagy telefonon Pintér Andreánál, a Body-Holly Dance Club vezetőjénél a 06-30/399-44-65 telefonon.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.